AngelinaJolie

četvrtak, 01.02.2007.

Razgledajte novi dom Brada i Angeline

Image Hosted by ImageShack.us
Britanski tabloid The Sun objavio je fotografije novog doma najpoznatijeg glumačkog para koji se, zasićen medijskom pažnjom, iz Hollywooda odlučio preseliti u uraganom uništeni New Orleans.
Vrlo je malo vremena trebalo agilnom britanskom tabloidu da otkrije novo prebivalište Brada, Angeline i njihove djece. Riječ je o raskošnom zdanju u ne baš bogatoj četvrti New Orleansa u kojoj je teško za pretpostaviti da tu žive najeksponiraniji ljudi na svijetu.
Kuća ima šest spavaćih soba i pet kupaonica, a Brad i Angelina namjeravaju se preseliti već ovog mjeseca. Upravo u New Orleansu Brad Pitt trenutno snima novi film, pa će mu dom u blizini lokacije snimanja sigurno olakšati naporne dane, a rijetko si koji holivudski glumac može priuštiti ručanje u obiteljskoj kući za vrijeme snimanja. Koliko je raskošna nova rezidencija slavne obitelji, uvjerite se sami.


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us



slike The Sun
index
- 16:39 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>