AngelinaJolie

ponedjeljak, 04.09.2006.

Na pomolu prijateljstvo Angeline Jolie i Jennifer Aniston!?

Iako su se u neobičnom svijetu showbiza događale i čudnije stvari, malo tko je očekivao da bi Angelina Jolie i Jennifer Aniston, njegova bivša supruga, mogle postati prijateljice. No, ako je suditi prema izjavama bliskog prijatelja zanosne Angeline, čini se da su se zvijezda Tomb Raidera i Jennifer Aniston u više navrata čuli telefonom, te prijateljski razgovarale.

Jennifer je dugo vremena krivila atraktivnu Angelinu, koju mnogi smatraju najljepšom ženom svijeta, za razvod braka s Bradom Pittom. No, engleski Daily Mail tvrdi da je 37-godišnja Jennifer u nekoliko navrata telefonski razgovarala s Jolie.

"Jennifer je još uvijek bliska s Bradovim roditeljima, a Angelina je prihvatila da je Jennifer dio njegove prošlosti baš kao što je njezin bivši muž, Jonny Lee Miller, dio njezine prošlosti." - kazao je anonimni prijatelj Angeline Jolie engleskom listu.

"U nekoliko je navrata Jennifer nazvala Brada na telefon, a Angelina je podigla slušalicu. Koliko sam čuo, Angelina je prijateljski popričala s Jennifer. Naravno da nisu odmah postale najbolje prijateljice, u dobrim su odnosima." - dodao je "insider".



(index)


Image Hosted by ImageShack.us
- 15:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>